Podsumujmy może w tym temacie jakie opcje mamy brać pod uwagę. Oczywiście lista jest wciąż otwarta i każdy może coś zaproponować
Dla niewtajemniczonych: Mamy wykupioną domenę .pl także możemy mieć zdecydowanie krótszy adres do forum niż obecnie. Potrzebna jest tylko odpowiednia nazwa
Rejestrujemy nowy adres domeny. Pomóż wybrać nazwę!
Re: Rejestrujemy nowy adres domeny. Pomóż wybrać nazwę!
Gadaliśmy z Conanem o ShadowScience.pl i zdaje się, że nam obu się podoba, mam nadzieję, że Conan jeszcze się wypowie na ten temat, w każdym bądź razie ja jestem za.
Co do innych moich pomysłów to:
Paranormalresearchers.pl
ParanormalSeance.pl
para-seance.pl
Więcej pomysłów nie mam. Ciężko o dobrą nazwę domeny, która by się przyjęła, a która nie była by jeszcze zajęta. Natomiast myślę, że w pierwszej opcji coś może być.
Co do innych moich pomysłów to:
Paranormalresearchers.pl
ParanormalSeance.pl
para-seance.pl
Więcej pomysłów nie mam. Ciężko o dobrą nazwę domeny, która by się przyjęła, a która nie była by jeszcze zajęta. Natomiast myślę, że w pierwszej opcji coś może być.
- Sk1nny_B0y
- VIP
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowano: 98 razy
- Kontaktowanie:
A więc "ShadowScience.pl" Mi się pdoba i nie ma nic przeciwko niej. Moje inne poropozycje to:
Aliens-Zone.pl
Aliens-Zone.pl
So put your hands up high
And wave 'em side to side,
And when I pull out the nine
You better wave bye bye...

And wave 'em side to side,
And when I pull out the nine
You better wave bye bye...

- Risto
- Administrator
- Podziękował: 173 razy
- Podziękowano: 34 razy
- Kontaktowanie:
Nie wiem ale jakoś mi tutaj nie pasuje to ShadowScience. Te dwa słowa słabo ze sobą grają, w dodatku tworzą skrót SS
Szkoda że nikt inny się nie wypowiedział, np. Pawlox.
Wkleję może coś bardzo istotnego

Czyli to musi być tutaj słowo kluczowe, które chętnie wpisze użytkownik wyszukiwarek, chętnie będzie je wpisywał później w polu adresu strony i takie które które pozytywnie będzie interpretować wyszukiwarka..

Szkoda że nikt inny się nie wypowiedział, np. Pawlox.
Wkleję może coś bardzo istotnego

Czyli to musi być tutaj słowo kluczowe, które chętnie wpisze użytkownik wyszukiwarek, chętnie będzie je wpisywał później w polu adresu strony i takie które które pozytywnie będzie interpretować wyszukiwarka..
No to może zrobić np. Paranormals.pl albo ForumParanormalne.pl lub może zjawiskaparanormalne.com.pl
- Risto
- Administrator
- Podziękował: 173 razy
- Podziękowano: 34 razy
- Kontaktowanie:
Zostaniemy chyba przy ForumParanormalne.pl już ostatecznie. Zrobię tylko mod rewrite i ruszamy 

Wróć do „Komunikaty, Ogłoszenia”